Vă așteptăm la Târgul de la Muzeul Național al Țăranului Român!

Vă așteptăm la Târgul de la Muzeul Național al Țăranului Român pe 6, 7 și 8 mai!

Vă așteptăm vineri, sâmbătă și duminică la Muzeul Național al Țăranului Român cu multe parfumuri de primăvară timpurie, primăvară târzie și parfum de vară lungă și călduroasă! ❤🤍

Vă invităm să testați parfumurile și ingredientele de parfumerie pe tester de hârtie, pe piele sau pe haine …
Parfumurile sunt intense și persistente deoarece sunt făcute din esențe de cea mai bună calitate. Căutăm producători serioși, și înainte să comandăm o anumită esență de parfum, cerem mostre pe care le testăm mai mult timp, pentru a vedea siajul și persistența, pentru că da, ne dorim parfumuri care ne învăluie delicat sau nu*, cât mai mult timp…
*Avem câteva parfumuri nedelicat de izbitoare, cum ar fi nr.39, Poison, și Portrait, care te învăluie brusc cu aroma-i pătrunzătoare de patchouli și trandafir. Vă așteptăm să le testați!

Vine din urmă cu mireasmă puternică de floare de portocal, iasomie și tuberoză, ozon, vanilie, cacao, acorduri de fructe uscate, prune negre, orhidee neagră și Area 51, parfumul nostru unic.

Avem un al doilea parfum unic, Lemon Noir, un parfum intens floral gurmand lemnos.
Este o combinație de lumină și întuneric, în care galbenul și plenitudinea citricelor și misterul florilor de miez de noapte se întrepătrund și se împletesc într-o aromă unică de grădină înmiresmată în lumina lunii….

Ne vedem vineri la târg în strada Monetăriei nr.3 cu câteva esențe noi și alte surprize!

Published by Iulia Halatz

She is primarily a teacher of English. Also her mind is lured by goodies like finance, economics, interest rates, the stock market, as she has a hankering for how the money is made. Nevertheless she is a dreamer on a cloud...As dreams cost nothing... On ordinary days she is a word-weaver for everything and everything that breathes. On the best of days she just follows the seasons by means of bike, skis, or roller-skates. She is grateful to all colors of the world and to people who read, smile and drop a line here, or on her email. Contributing author for 5 Medium.com publications, Spillwords.com and Anthology Volume I: Writings from the Sudden Denouement Literary Collective.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: